Filet De Porc Acoperit Cu Cimbru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc acoperit cu cimbru. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 156 calorii. Un amestec de filet de porc, pâine veche de o zi, fulgi de ceapă instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Cu Cimbru, Filet De Porc Condimentat Cu Sos De Tigaie De Cireșe-Cimbru, și Friptură de porc cu prune parfumate de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați cimbru, ceapă și pâine într-un robot de bucătărie; pulsează până când pesmetul fin măsoară 1/3 cană.
Așezați amestecul de pesmet într-un vas puțin adânc.
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Înmuiați carnea de porc în albușuri; dragă în amestec de pesmet.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.