Filet Balsamic și piper negru Mignon

Filet Balsamic și piper negru Mignon
Balsamic și piper negru Filet Mignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână melasă, fripturi de filet de vită, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Filet Mignon Cu Glazură Balsamică, Filet Mignon În Vin Roșu Reducere Balsamică, și Frigarui Filet Mignon Cu Reducere Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați melasa și oțetul într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați fripturi, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Așezați fripturile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
6
Se fierbe 6 minute;întoarceți fripturile. Se fierbe încă 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista