File picant de vită în sos de stridii

File picant de vită în sos de stridii
Filetul picant de vită în sos de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.14 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, File De Vită Cu Sos De Brânză Albastră, și File de fripturi de vită cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1 linguriță de ulei vegetal, 1 linguriță de sos de stridii și 1/2 linguriță de amidon de porumb într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De StridiiSos De Stridii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați carne de vită și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți din frigider cu 10 minute înainte de gătit.
4
Se amestecă împreună apă, 1 linguriță amidon de porumb, 2 linguri sos de stridii și piper într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc pe margini, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de vită și continuați să gătiți și să amestecați până când carnea de vită este doar ușor roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă sosul; gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat și a devenit translucid, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista