File Mignon cu rozmarin și sos de ciuperci
Filet Mignon cu rozmarin și sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 631 calorii. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de file mignon, sare și piper kosher, vin marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați File Mignon Cu Cremă De Hrean Pe Biscuiți De Rozmarin, File Mignon cu sos de ciuperci, și File Mignon cu ciuperci Trufate Rago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Friptură: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte. Condimentează fripturile cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați fripturile și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Transferați pe foaia de copt pregătită și coaceți timp de 10 minute pentru o coacere medie-rară.
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute pe o tăietură.
Gravy: în aceeași tigaie folosită pentru friptură, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și ciupercile și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand urechile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă bulionul de vită și rozmarinul.
Bateți făina până se omogenizează. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când jumătate din lichid s-a evaporat și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Tăiați bobul, feliați friptura în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe un platou.
Se toarnă sosul într-un bol de servire și se servește alături de carne.