File De Vită Învelite În Bacon

File De Vită Învelite În Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de vită învelite în slănină. O porție conține 253 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.7 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente grecești, praf de usturoi, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele De Vită Învelite În Slănină, Muschiulet de vita învelit în Bacon, și Chiftele De Vită Învelite În Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați fripturi, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Scoateți fripturile din marinată și aruncați marinada. Puneți fripturile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Cuptor cu microunde curcan bacon pe mare 30 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon De CurcanBacon De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei fripturi și fixați-o cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
7
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să stea, acoperite slab cu folie de aluminiu, cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit sos de friptură A1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista