Fileurile de talpă de migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 256 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână unt, piper, file de talpă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. File De Talpă De Migdale, Fileuri De Limbă-De-Mare Meuni, și File De Talpă La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se încălzește, neacoperit, la mare timp de 2 minute sau până când migdalele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3
Așezați fileurile într-un cuptor cu microunde Uns cu 11 in. x 7-în. x 2-în. dish. Se acoperă cu amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Combinați sucul de lămâie, mărarul, sarea și piperul; stropiți peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.