File De Somon Saut Cu Crustă De Ierburi Cu Pistou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileuri de somon saut cu crustă de ierburi cu Pistou. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 561 calorii, 35g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,8 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, Ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de somon sotat cu crustă de ierburi cu Pistou, File de biban cu crustă de ierburi cu piure de mazăre, și File de somon cu crustă de migdale cu Broccolini prăjiți pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.