File de somon la grătar cu glazură balsamică

File de somon la grătar cu glazură balsamică
Fileurile de somon la grătar cu glazură balsamică sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 376 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fileuri De Somon Balsamic Dijon, Fileuri De Somon Glazurat Balsamic, și Somon Cu Glazură Balsamică.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista