File de somon glazurat cu portocale cu rozmarin
Fileurile de somon glazurate cu portocale cu rozmarin sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 292 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți piper, vin, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați File de somon glazurat cu portocale citrice și cimbru, Somon Glazurat Portocaliu-Rozmarin, și Fileuri De Somon Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileurile uniform cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați eșalotă; saut 30 de secunde. Se amestecă vinul și rozmarinul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Adăugați suc și sirop; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Întoarceți fileurile în tigaie; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana se incalzeste bine.
Condimentată haricots verts: Gatiti 1 lira haricots verts în apă clocotită 3 minute sau până când clare-licitație.
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Se usucă.
Combinați cu 1/3 cană de ardei gras roșu prăjit tocat și 1/4 cană de nuci de pin prăjite.
Combinați 2 linguri de oțet de vin roșu, 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și 1/8 linguriță muștar uscat. Aruncați cu amestec de fasole.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.