File de Snapper roșu pe pâine prăjită de usturoi cu salată de fasole albă de rucola
Fileurile de Snapper roșu pe toasturile de usturoi cu salată de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 579 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $ 4.85 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ulei de măsline, tapenadă negru-măslin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, File de Snapper prăjite la tigaie cu roșii uscate la soare și usturoi, și Pizza cu fasole albă cu salată de rucola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Puneți felii de pâine pe o foaie mare de copt, periați ambele părți cu ulei de măsline (aproximativ 6 linguri.), și presărați sare și piper după gust. Se fierbe pâinea pe ambele părți până devine aurie și crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când toasturile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, frecați fiecare pe o parte cu jumătăți de usturoi. Reduceți căldura la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
2
Zest 1 lămâie (pentru a produce 1 linguriță. zest) și stoarceți jumătate din ea (pentru a produce 2 lingurițe. suc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
3
Tăiați alte lămâi în pene. Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună 3/4 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper, coajă de lămâie, suc de lămâie și 2 linguri. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
4
Adăugați fasole și aruncați ușor pentru a amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți tăieturi superficiale de aproximativ 1 in. în afară de pielea fileurilor de snapper. Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
File De Snapper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Se încălzește 1 lingură. ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 4 fileuri cu pielea în jos, reduceți focul la mediu și gătiți 5 până la 6 minute, apăsând des cu spatula pentru a le menține cât mai plate posibil; întoarceți și gătiți încă 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați pe o foaie de copt și rezervați sucurile de tigaie într-un castron. Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie și gătiți fileurile rămase în același mod, rezervând sucuri de tigaie și transferând pe foaia de copt. Puneți peștele în cuptor și gătiți până se termină, aproximativ 8 minute (tăiați pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Bol
Cuptor
Tigaie
9
Adăugați rucola și roșiile la fasole și aruncați ușor, dar bine. Împărțiți salata în 8 farfurii, aranjând în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Rucola
Fasole
10
Setați toasturile, partea de usturoi în sus, pe salate și toasturile de top cu fileuri de snapper, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
11
Stropiți fiecare file cu puțin suc de tigaie, apoi acoperiți cu aproximativ 1 lingură. tapenade și o crenguță de pătrunjel și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.