Cajun-crusted Snapper fileuri necesită în jurul valorii de 16 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1118 calorii, 94G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. File De Snapper Cu Crustă Cajun, File De Snapper, și File De Snapper Roșu Înnegrit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună firimituri de pâine, condimente Cajun și sare într-un castron. Într-un castron separat, bateți ouăle cu zeama. Aruncați peștele cu făina, scuturați excesul și înmuiați-l în ou. Scuturați excesul de ou și apăsați în amestecul de pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți aproximativ 1/8 inch de ulei într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pe fiecare parte pana cand pestele fulgi usor si s-a rumenit frumos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.