File de porc în stil chinezesc cu orez prăjit

File de porc în stil chinezesc cu orez prăjit
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fileul de porc în stil chinezesc cu orez prăjit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 145 de fani. Un amestec de orez, sos de soia, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Orez Prăjit De Porc Chinezesc, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Carne de vită și Broccoli Cauli-orez .

Instrucțiuni

1
Se amestecă medalioanele de porc cu sosul de soia și cinci condimente; se lasă la marinat 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă, apoi prăjiți carnea de porc timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se toarnă 150 ml apă clocotită cu mierea și bula timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă făina de porumb cu puțină apă, se amestecă în sos și se gătește până se îngroașă și este lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Între timp, faceți orezul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se toarnă oul într-o tigaie antiaderentă pentru a face o omletă, gătind 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Scoateți, înfășurați și tăiați în benzi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
8
Adăugați orezul în tigaie cu mazărea și amestecați timp de 3-5 minute până când se încălzește, apoi amestecați ușor omleta cu ceapa de primăvară și condimentați și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Se servește cu carnea de porc și o liniuță mai mult sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista