File De Pește Cu Crustă De Pecan

File De Pește Cu Crustă De Pecan
Nevoie de o felul principal pescatarian? Fileurile de pește cu crustă de Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ulei vegetal, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Pește Cu Crustă De Fistic, File De Pește Cu Crustă De Cip, și File De Pește Cu Crustă De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pecanele, pesmetul și coaja de lămâie într-un castron puțin adânc. Bateți oul și laptele cu sârmă sau furculiță într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Nuci PecanNuci Pecan
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper. Înveliți peștele cu amestec de ouă, apoi acoperiți bine cu amestec de nuci pecan, apăsând ușor în pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci PecanNuci Pecan
PeștePește
OuăOuă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pește. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 6 pana la 10 minute, intorcand o data cu grija cu 2 strunjitoare de clatite, pana cand pestele se fulge usor cu furculita si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista