File de miel fiert cu un Risotto cremos

File de miel fiert cu un Risotto cremos
Reteta fileuri de miel fiert cu un Risotto cremos este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 659 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, orez risotto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de miel fript cu legume rădăcinoase fierte și Colcannon-cremă de varză și cartofi, Fileuri De Somn Pane Cu Bietă Elvețiană Înăbușită, și Fileuri De Miel Umplute Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare, adăugați fileuri de miel și căutați pentru a rumeni ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați prazul, morcovul și usturoiul amestecând câteva minute pentru a înmuia prazul, nu lăsați legumele să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se toarnă apă și vin, se adaugă stoc, oțet balsamic și unt, se amestecă pentru a se combina.Gatiti la foc foarte mic timp de 45 de minute pana la 1 ora, pana cand mielul este fraged. Întoarceți mielul de câteva ori în timpul gătitului. (Dacă utilizați un întreg file de miel timp de gătit va fi mai mult din cauza greutății.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți mielul și păstrați-l cald, întoarceți focul înapoi, amestecați puțină apă cu făina de porumb și turnați în tigaie, amestecați până când sosul se îngroașă. (Folosesc acest lucru mai mult doar pentru a stropi puțin peste carne, mai degrabă decât ca sos, deoarece este deja plin de aromă, la fel ca risotto.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți carnea peste risotto, stropiți o cantitate mică de sos de tigaie, acoperiți cu parmezan ras și stropiți cu ulei de trufe.Risotto.Topiți untul într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul amestecați până când ceapa se înmoaie, adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă apă și vin, se amestecă, se adaugă bulion de pui și se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mic până când lichidul este absorbit și orezul este gătit aproximativ 20 de minute.chiar înainte ca tot lichidul să fie absorbit, adăugați ierburi, amestecați pentru a combina.Odată ce este gătit, scoateți-l de pe foc și adăugați brânzeturi și piper după gust, amestecați ușor până când brânza are melted.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Așezați risotto în centrul unei farfurii, feliați fileurile de miel în felii subțiri, stropiți o cantitate foarte mică de suc de tigaie rezervat, acoperiți cu așchii de parmezan și stropiți cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista