File de miel fiert cu un Risotto cremos

File de miel fiert cu un Risotto cremos
Reteta fileuri de miel fiert cu un Risotto cremos este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 659 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, orez risotto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de miel fript cu legume rădăcinoase fierte și Colcannon-cremă de varză și cartofi, Fileuri De Somn Pane Cu Bietă Elvețiană Înăbușită, și Fileuri De Miel Umplute Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare, adăugați fileuri de miel și căutați pentru a rumeni ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul, morcovul și usturoiul amestecând câteva minute pentru a înmuia prazul, nu lăsați legumele să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se toarnă apă și vin, se adaugă stoc, oțet balsamic și unt, se amestecă pentru a se combina.Gatiti la foc foarte mic timp de 45 de minute pana la 1 ora, pana cand mielul este fraged. Întoarceți mielul de câteva ori în timpul gătitului. (Dacă utilizați un întreg file de miel timp de gătit va fi mai mult din cauza greutății.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți mielul și păstrați-l cald, întoarceți focul înapoi, amestecați puțină apă cu făina de porumb și turnați în tigaie, amestecați până când sosul se îngroașă. (Folosesc acest lucru mai mult doar pentru a stropi puțin peste carne, mai degrabă decât ca sos, deoarece este deja plin de aromă, la fel ca risotto.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți carnea peste risotto, stropiți o cantitate mică de sos de tigaie, acoperiți cu parmezan ras și stropiți cu ulei de trufe.Risotto.Topiți untul într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul amestecați până când ceapa se înmoaie, adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă apă și vin, se amestecă, se adaugă bulion de pui și se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mic până când lichidul este absorbit și orezul este gătit aproximativ 20 de minute.chiar înainte ca tot lichidul să fie absorbit, adăugați ierburi, amestecați pentru a combina.Odată ce este gătit, scoateți-l de pe foc și adăugați brânzeturi și piper după gust, amestecați ușor până când brânza are melted.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Așezați risotto în centrul unei farfurii, feliați fileurile de miel în felii subțiri, stropiți o cantitate foarte mică de suc de tigaie rezervat, acoperiți cu așchii de parmezan și stropiți cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2Bucăți de caramele Heath Bargranule de bouillon de vităgranule de bouillon de vită251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional301 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional1micimorcov, tăiat finmorcov, tăiat fin2Bucăți de caramele Heath Bargranule instant de bouillon de puigranule instant de bouillon de pui3Bucăți de caramele Heath Barfăină de porumbfăină de porumb2001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite4marifile de miel (puteți folosi și un file mare de aproximativ 600g dacă asta este tot ce puteți obține.)file de miel (puteți folosi și un file mare de aproximativ 600g dacă asta este tot ce puteți obține.)1micipraz, tăiat finpraz, tăiat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbrânză mascarponebrânză mascarpone4creveți și cu vene3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan ras (extra)parmezan ras (extra)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezanparmezan201 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin4creveți și cu vene1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez risottoorez risotto12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbrufrunze de cimbru4creveți și cu veneulei de trufeulei de trufe5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)3001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista