File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită

File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită
File de cod picant cu sos de nucă de cocos-Squash peste Squash de ghindă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1225 calorii, 43G de proteine, și 84G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, semințe de dovleac, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Dovleac De Ghindă Prăjită Cu Nucă De Cocos, Squash Picant De Ghindă Prăjită Mexicană, și Squash de ghindă prăjită dulce și picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prăji dovleceii: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați dovleceii în jumătate și răzuiți semințele cu o lingură.Puneți jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați zahărul brun deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Coaceți până se înmoaie 45 de minute.Gatiti pestele si sosul in timp ce dovleceii termina de prajit: prajiti pestele uscat si stropiti cu chimen, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie cu sos la foc mediu, adăugați fulgii de ardei roșu, usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați peștele și saut, întorcându-se o dată, până se rumenesc, tocmai fierte, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Transferați peștele pe o farfurie și lăsați-l deoparte. Pentru a face sosul în aceeași tigaie, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați șalotă, usturoi, sare, piper și cimbru și gătiți 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
9
Adăugați ciupercile și gătiți timp de 5 minute, sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
10
Așezați laptele de cocos și dovlecelul în blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați unul fileurile deasupra jumătăților de dovlecei prăjiți, stropiți sosul deasupra și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Ingrediente

2dovleac de ghindă, aproximativ 1 kilogram fiecaredovleac de ghindă, aproximativ 1 kilogram fiecare596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisifon crema dieteticasifon crema dietetica1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional2(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiridovleac de nucă, gătitdovleac de nucă, gătit2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe283Nuci de orice fel (tocate)file de cod fără pielefile de cod fără piele2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați0(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1(poate fi sau trece)cimbru măcinatcimbru măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezanparmezan2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci portobello, feliateciuperci portobello, feliate2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSemințe de dovleac pentru garniturăSemințe de dovleac pentru garnitură0(poate fi sau trece)ulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropireulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropire2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negruSare și piper negru2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper după gustSare și piper după gust2ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Revista