Fileul de cod marinat și budinca de porumb este un fără gluten și pescatarian garnitură. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 11g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cod de două și jumătate de lb, coulis de ardei roșu, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați File De Somon Marinat Japonez, Tilapia Carpaccio (File De Pește Marinat Crud), și File de vită marinat și prăjit în oală cu un cartof strălucitor A pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați excesul de marinată din cod și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, adăugați cod. Agitați tigaia pentru a vă asigura că fileurile nu se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Zahăr Roșu Grosier
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați untul, puțin câte puțin, agitând tigaia, astfel încât untul să alunece sub cod și să se combine cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
7
Transferați la cuptor și prăjiți până când sunt fierte, 4 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește imediat peste budinca de porumb și se ornează cu coulis de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.