File De Cod Crocante
Fileurile de cod crocante sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 30 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 79 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ File De Cod Crocante Pentru Doi, File De Pește Crocante, și File De Somn Crocante.
Instrucțiuni
Așezați firimiturile de pâine într-un vas puțin adânc; pus deoparte.
Clătiți peștele; se usucă cu prosoape de hârtie.
Se presară uniform cu sare și piper.
Adăugați la pesmet; întoarceți-vă pentru a acoperi complet ambele părți ale fiecărui file.
Pulverizați tigaia mare cu spray la grătar; încălziți 1 minut la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gătiți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F), întorcându-se după 5 minute.
Stropiți cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.