File cu sos Merlot
Filetul cu sos Merlot ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 643 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $7.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Merlot Filet Mignon, Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, și Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos greu la foc mare, combinați vinul, bulionul de pui și bulionul de vită. Se aduce la fierbere, și se fierbe până când amestecul se reduce la 2 cani, aproximativ o oră. (Acest lucru poate fi pregătit cu o zi înainte - acoperiți și refrigerați).
Într-un castron mic, amestecați untul și făina.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se presară fripturi cu sare și piper și se sotează până la mediu-rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o farfurie.
Se amestecă șalotele, usturoiul și cimbru în tigaie.
Adăugați 2 căni de amestec de vin redus în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Se amestecă amestecul de unt până se omogenizează. Fierbeți sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ 2 până la 3 minute.