File cu sos de piper
Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Dacă aveți sare condimentată, piper de lămâie, boabe de piper tri-color și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați File de carne de vită cu sos de piper amestecat, File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper, și Sos De Boabe De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați ambele părți ale fripturii cu piper de lămâie, sare condimentată și mult piper negru proaspăt măcinat. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte la foc mare, apoi încă 3 până la 5 minute la foc mai mic.
Ungeți cu unt topit în timp ce gătesc.
Între timp, faceți sosul: începeți prin zdrobirea boabelor de piper cu un sucitor într-o pungă cu fermoar și puneți-le deoparte.
Apoi, încălziți o tigaie grea rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți untul. Zdrobiți în cubul de bouillon de vită.
Bateți pentru a combina. Apoi adăugați muștarul Dijon în tigaie și bateți-l puțin.
Bateți dijonul și coniacul împreună până se combină, apoi lăsați-l să buleze aproximativ 45 de secunde. Apoi se toarnă smântâna grea și boabele de piper zdrobite.
Împingeți-l împreună, permițându-i să se baloneze câteva minute pentru a se îngroșa. Puneți-l peste fripturile la grătar.