File cu roșii de struguri zdrobite și hrean

File cu roșii de struguri zdrobite și hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fileul cu roșii de struguri zdrobite și hrean. Această rețetă servește 12. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 441 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de năsturel, roșii de struguri, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Strugurii Zdrobiți, Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean, și File De Somon Cu Crustă De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți o tigaie mare, grea din fontă sau rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați un strop de ulei de 2 numere și faceți-l să fumeze fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți filetul în tigaie și căutați exteriorul cărnii peste tot, 5 până la 8 minute în total. Puneți-l în cuptor și prăjiți 15 până la 20 de minute până la rare (temperatura internă a cărnii va fi de 120 de grade F). Scoateți carnea din tigaie, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până devine bună și rece, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
În timp ce așteptați să se răcească carnea de vită, amestecați hreanul, smântâna, sucul de lămâie și uleiul împreună într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Când carnea de vită este rece, luați un cuțit lung și foarte ascuțit și tăiați carnea în felii cât de subțiri le puteți face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați-le pe un platou (se vor suprapune, este bine). Acum stropiți sosul de hrean peste toată carnea. Zdrobiți manual roșiile într-un castron și adăugați ulei de măsline pentru a le face cochete; condimentează și asta cu sare și piper, astfel încât să aibă un gust foarte bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Stropiți amestecul de roșii deasupra și garnisiți totul cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista