File Crocante De Pește Prăjit La Cuptor
Nevoie de o felul principal pescatarian? Fileurile crocante de pește prăjite la cuptor ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de 2 cesti pepperidge farm, crutoane italiene generoase, fileuri de pește, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați File crocante de pește prăjit la cuptor, Fileuri De Pește Prăjite La Cuptor, și Pește De Cod Prăjit La Cuptor Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu spray de gătit cu legume.
Scufundați peștele în lapte. Se acoperă cu făină și apoi se înmoaie în lapte. Se acoperă cu crutoane zdrobite.
Puneți peștele pe foaia de copt. Pulverizați peștele cu spray de gătit cu legume.
Coaceți timp de 10 minute sau până când peștele este gata.
Se servește cu sos tartru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.