Fiesta Beans
Fiesta Beans este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 18. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, usturoi, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Fasole Fiesta Ușoară, Fiesta pui și fasole neagră, și Fasole Fiesta neagră și roșie cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați fasolea într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece. Puneți-le deoparte și lăsați-le să se înmoaie timp de 5 până la 6 ore sau peste noapte.
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi puneți-le într-o oală mare.
Adăugați usturoiul, ardeiul gras verde, portocaliu și roșu și ceapa. Acoperiți-le cu aproximativ un centimetru de apă, apoi adăugați șunca sau slănina. Apoi adăugați pudra de chili, chimen, sare și piper. Se amestecă pentru a combina, apoi se aduce amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți fasolea până se înmoaie, aproximativ 2 ore. Verificați nivelul lichidului la jumătatea procesului de gătit; dacă preferați ca fasolea să fie mai puțin supă, puteți scoate aproximativ o treime din lichidul de gătit.