Fiert Lacinato Kale
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Braised lacinato Kale ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Lacinato kale fiert cu rețetă Soffritto de roșii și hamsii, Salată Lacinato Kale și Ricotta Salata, și Fasole De Afine, Lacinato Kale Și Supă De Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Tăiați kale în 1-in. bucăți și se adaugă la oală. Acoperiți și gătiți până se ofilesc ușor, 3 până la 5 minute.
Într-o tigaie mare sau oală cu fund greu, gătiți usturoiul în ulei de măsline la foc mic, amestecând des, până la moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați kale și vin și gătiți, acoperite, până aproape uscate.
Adăugați bulionul de pui și gătiți, acoperit, până când stocul este aproape evaporat și kale este foarte fraged, aproximativ 30 de minute (dacă kale nu este fraged, adăugați mai mult stoc și continuați să gătiți). Condimentează după gust cu sare și suc de lămâie.