Fidea verde și șuncă
Fidea verde și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 852 calorii, 27G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de piper, prosciutto, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Gulaș cu ardei verzi și tăiței, și Fidea prăjită cu ceai verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, apoi adăugați sare, o apucare generoasă din vasul dvs. de sare, pentru a condimenta pastele în timp ce se gătește. Adăugați cu grijă pastele în apă și amestecați apoi gătiți la al dente sau până când pastele sunt fragede, dar are încă o mușcătură în centru, cu alte cuvinte, nu o gătiți până nu este moale.
Tăiați șunca în bucăți subțiri, scurte, asemănătoare panglicii și separați-le într-o grămadă liberă. Copiii care nu sunt atât de buni cu cuțitele pot folosi foarfece de bucătărie pentru a tăia șunca.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați unt în tigaie și topiți-l.
Adăugați 1 cană cremă și încălziți-o un minut.
Adăugați aproximativ o ceașcă de brânză, 4 mâini mari și amestecați constant încă un minut, apoi condimentați sosul cu nucșoară (ingredientul dvs. SECRET) și piper. Gustați și adăugați puțină sare, dacă este necesar.
Opriți focul sub sos și adăugați mazărea la el. Se vor încălzi în cel mai scurt timp. Apoi, scurgeți pastele. Copiii ar fi trebuit să crească ajutoare de scurgere paste pentru ei. Aruncați pastele cu sos în tigaie și folosiți clești pentru a vă ajuta să trageți pastele prin sos până când sunt acoperite uniform.
Presărați șunca și aruncați din nou pastele pentru a o combina. Puteți adăuga chiar și puțin mai multă brânză, dacă spuneți așa.
Uau! Taitei verzi sunt chiar yummier decât cele albe, atunci când adăugați în șuncă și brânză și mazăre! Yum-o!