Fidea rece de susan
Reteta Taitei rece cu susan se poate face in aproximativ 45 de minute. O porție conține 496 de calorii, 12 g de proteine și 36 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână ghimbir, castraveți, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Taitei rece cu susan 66, Taitei rece cu susan și Taitei rece cu susan.
Instrucțiuni
Fierbeți tăițeii într-o oală mare cu apă nesărată clocotită, la foc mediu, până când sunt abia fragezi și încă fermi.
Scurgeți imediat și clătiți cu apă rece până se răcește.
Scurgeți foarte bine tăițeii și transferați într-un castron larg; se amestecă cu uleiul de susan ca să nu se lipească.
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de arahide la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa verde, ghimbirul, usturoiul și pasta de chili. Gatiti si amestecati timp de un minut pana cand sunt moale si parfumate.
Se amestecă zahărul brun, untul de arahide, oțetul, sosul de soia și apa fierbinte. Se amestecă până când zahărul se dizolvă și untul de arahide s-a netezit. Se amestecă tăițeii cu sosul de arahide până se îmbracă bine.
Se serveste la temperatura camerei sau racit.
Se ornează cu semințele de susan, felii de castraveți și coriandru.