Fidea Potlikker cu verdeață de muștar

Fidea Potlikker cu verdeață de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Potlikker cu verdeață de muștar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pecorino, ulei vegetal, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Tăiței Dan Dan cu verdeață de muștar Murat, Verdeață picantă de muștar cu tăiței asiatici, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare peste mediu-marecăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați hock de șuncă și gătiți,întorcând ocazional, până se rumenesc, aproximativ8 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
3
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați oțet și amestecați, ștergând orice bucăți rumenite. Se amestecă sosul fierbinte șizahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
OțetOțet
5
Adăugați bulion și muștar rezervattulpini verzi și aduceți la fierbere. Reducețiîncălziți și fierbeți până când lichidul este redus la2 căni, 1-2 ore. Setați o sită peste o suprafață marecastron sau ceașcă de măsurare. Tulpina potlikkerinto castron. Alegeți și rezervați carneașunca de șuncă pentru a adăuga la tăiței mai târziu, dacă doriți. Aruncați pielea, osul și rămășițelesolide în sită. Set potlikker aside.DO înainte: Potlikker și șuncă pot fi făcute2 zile înainte. Se răcește separat până se răcește;acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
PastePaste
BulionBulion
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
BolBol
6
Gatiti fidea intr-o oala mare de fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se scurge și se lasă deoparte.
8
Între timp, încălziți o oală mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați slănină și gătiți, amestecândocazional, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați șalotă șicarne conservată, dacă se folosește; gătiți,amestecând ocazional, până când șalotele sunt moi,4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CarneCarne
11
Se toarnă orice exces de grăsime în tigaie.Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați verdeși gătiți, amestecând continuu, până se ofilesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați potlikker, răzuind bucăți rumenitecu o lingură de lemn și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
13
Adăugați tăiței; aruncați pentru a acoperi și încălziți.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
14
Transferați amestecul de tăiței în castroanele de servireși presărați cu Pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
PastePaste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista