Fidea picantă de susan cu arahide tocate și busuioc thailandez

Fidea picantă de susan cu arahide tocate și busuioc thailandez
Fidea picantă de susan cu arahide tocate și busuioc thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 485 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, oțet balsamic, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Fidea Picantă De Susan Cu Arahide Tocate Și Busuioc Thailandez, Fidea picantă de susan cu arahide, și Carne de porc Thailandeză picantă cu legume și tăiței de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de arahide în tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ghimbir si usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați următoarele 6 ingrediente; bateți pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați tăiței în sită peste chiuvetă. Separați fidea cu degetele și agitați pentru a elimina excesul de amidon. Gatiti intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se scurge bine și se transferă în castron cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați ceapă verde feliată și aruncați pentru a acoperi tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
9
Lăsați să stea la temperatura camerei până când tăiței au absorbit pansamentul, aruncând ocazional, aproximativ 1 oră. Se amestecă arahide și busuioc thailandez; aruncați din nou. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ThailandezBusuioc Thailandez
PastePaste
ArahideArahide
10
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista