Fidea Peanutty fierbinte și acru cu Bok Choy
Fidea Peanutty fierbinte și acru cu Bok Choy este o vegan felul principal. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, fulgi de piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Fidea Peanutty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet cu 2 lingurite de sare pana canddoar fraged.
Scurgeți și clătițipaste cu apă rece. Într-o tigaie marenonstick, încălziți canolaoil la foc mediu-mare. Gătițihallot și ghimbir, amestecând,până se rumenesc, 1 minut.
Adăugațibok choy tulpini, ardei grasși restul de 1/4 linguriță sare.Gatiti, amestecand frecvent, pana candardeii sunt crocanti, 1 pana la 2 minute.
Transferconținutul de tigaie într-un plate.To aceeași tigaie, adăugați bok choyleaves, stoc,sos de soia, ulei de susan și oțet. Gatiti, amestecand, pana cand frunzele sunt moiși verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Adăugați amestec de ardei gras,paste, alune și fulgi de piperîn tigaie. Aruncați pentru a combina; servi.