Fidea Din Singapore
Fidea din Singapore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 447 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $5.51 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, pudră de curry indian, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fidea Din Singapore, Fidea Din Singapore, și Fidea Din Singapore.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere la foc mare și gătiți tăiței până când sunt fragede, dar ferme, aproximativ 10 secunde. Folosiți o strecurătoare și clești pentru a ridica tăiței și transferați-i într-un castron. În aceeași apă gătiți creveții până la opac, aproximativ 1 minut și scurgeți.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Se amestecă ceapa până devine aurie, 3 până la 5 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, tăiței și mazăre și presărați pudra de curry deasupra. Aruncați bine, asigurându-vă că toate tăiței devin galbene.
Adăugați sosul de porc, creveți și pește și continuați să prăjiți până când tăiței sunt încălziți, aproximativ 5 minute. Reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar, și serviți garnisit cu coriandru.
De la tăiței în fiecare zi: Rețete asiatice delicioase de la Ramen la bețișoare de orez de Corinne Trang. Text copyright 2009 de Corinne Trang. Fotografii Copyright 2009 de Maura McEvoy. Publicat de Chronicle Books.