Fidea De Ou
Fidea de ou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 273 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Bacon și ou Mac și brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făinurile și sarea.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați ouăle.
Bateți-le, trăgând treptat făina de pe margine, până când amestecul se reunește. (Va fi foarte ferm; adăugați câteva picături de apă dacă pare sfărâmicios.)
Întoarceți aluatul pe o scândură prăfuită cu semolă. Lucrați—l cu mâinile până când este neted, aproximativ 5 până la 10 minute-ar trebui să revină ușor când îl împingeți cu degetul.
Înfășurați-l în plastic și lăsați-l să stea 1 oră (sau dați-l la frigider până la o zi).
Se fierbe o oală mare cu apă sărată.
Rulați aluatul pe placa prăfuită cu semolă până când este subțire ca hârtia. Tăiați-l în benzi largi, orice lățime doriți.
Gatiti taiteii in apa clocotita timp de 1 minut dupa punctul in care se ridica la varf, aproximativ 7-10 minute.