Ficatul tocat adevăratul Mccoy
Ficat tocat Real Mccoy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 777 calorii, 82G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați grăsimea de pui prestată, ficatul de pui, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Înveliți ficatul de vită și pui cu 2 linguri de ulei de porumb, apoi întindeți ficatul pe o foaie de copt. Se fierbe în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, 8 până la 10 minute. Întoarceți ficatul și continuați să se prăjească până când ficatul nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 5 minute.
Așezați ficatul într-un bol și răciți-l la frigider.
Încălziți 2 linguri de grăsime de pui și 2 linguri de ulei de porumb într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Puneți ceapa într-un castron; acoperiți și refrigerați până la răcire.
Tăiați fin ficatul de vită și pui răcit, ceapa răcită și ouăle fierte împreună, apoi puneți-le într-un bol. Se amestecă restul de 1 lingură de grăsime de pui. Condimentează cu sare și piper. La frigider până este gata de servit.