Ficat picant și ceapă prăjită
Ficatul picant și ceapa prăjită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de fasole Sichuan, ficat de pasăre, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ficat și ceapă prăjite, Ficat prăjit și ceapă cu sos de stridii, și Varză picantă prăjită cu Pancettan și ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-un wok la foc mare până la fumat.
Adăugați ficatul și amestecați până când interiorul ferm, dar este încă foarte roz, între 60 și 90 de secunde.
Scoateți ficatul cu o lingură cu fante și transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.
Întoarceți wok-ul la foc mare.
Adăugați scallions și ghimbir, și se amestecă-se prăjește până parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa reduceți focul la mediu și continuați să amestecați până când ceapa este moale și ușor caramelizată, 5 până la 7 minute.
Împingeți ceapa într-o parte a wok-ului.
Adăugați încă o lingură de ulei în wok.
Adăugați chilisul și boabele de piper Sichuan se prăjește până se parfumează, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați pasta de fasole fermentată și prăjiți câteva secunde mai mult.
Adăugați ficatul înapoi la wok. Se prăjește ficatul la foc mediu până când interiorul este încă roz, dar nu mai rar, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Se ia de pe foc și se servește imediat.