Ficat de pui și cuiburi de ciuperci

Ficat de pui și cuiburi de ciuperci
Cuiburile de ficat de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ceapă, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mușcături De Ciuperci În Cuiburile De Cartofi, și Sos cremos de ficat și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi înmuiați ceapa timp de 10 minute cu tigaia acoperită. Întoarceți focul, adăugați ciupercile și prăjiți aproximativ 10 minute până devin aurii și tot lichidul lor s-a evaporat. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 min. Puneți totul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se usucă ficatul, apoi se mai adaugă puțin ulei în tigaie. Sfârâie în loturi timp de aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte până când sunt doar aurii, dar nu sunt gătite. Puneți deoparte pe o farfurie în timp ce mergeți. Sfat în brandy și lăsați-l să se reducă la 1 lingură. Tăiați aproximativ ficatul odată răcit, apoi amestecați cu ciupercile oniony, coniac, pâine și aproape tot pătrunjelul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru a găti, vânt rashers bacon în puțurile unui cositor de 12 găuri, ca niște cuiburi mici. Se pune lingura in umplutura (rezervand 250g pentru curcanul tau), se imprastie cu nucile ramase, apoi se coace, acoperit cu folie, timp de 20 de minute. Descoperiți și gătiți încă 25 de minute până când slănina este aurie. Se împrăștie cu pătrunjelul tocat rămas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista