Ficat de pui și cuiburi de ciuperci

Cuiburile de ficat de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ceapă, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mușcături De Ciuperci În Cuiburile De Cartofi, și Sos cremos de ficat și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi înmuiați ceapa timp de 10 minute cu tigaia acoperită. Întoarceți focul, adăugați ciupercile și prăjiți aproximativ 10 minute până devin aurii și tot lichidul lor s-a evaporat. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 min. Puneți totul pe o farfurie.
Se usucă ficatul, apoi se mai adaugă puțin ulei în tigaie. Sfârâie în loturi timp de aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte până când sunt doar aurii, dar nu sunt gătite. Puneți deoparte pe o farfurie în timp ce mergeți. Sfat în brandy și lăsați-l să se reducă la 1 lingură. Tăiați aproximativ ficatul odată răcit, apoi amestecați cu ciupercile oniony, coniac, pâine și aproape tot pătrunjelul și nucile.
Pentru a găti, vânt rashers bacon în puțurile unui cositor de 12 găuri, ca niște cuiburi mici. Se pune lingura in umplutura (rezervand 250g pentru curcanul tau), se imprastie cu nucile ramase, apoi se coace, acoperit cu folie, timp de 20 de minute. Descoperiți și gătiți încă 25 de minute până când slănina este aurie. Se împrăștie cu pătrunjelul tocat rămas pentru a servi.