Ficat de pui tocat a la Jennie Grossinger
Tocat ficat de pui A la Jennie Grossinger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați grăsimea de pui, ceapa, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Încercați Ficat De Pui Tocat, Ficat De Pui Tocat, și Pate De Ficat De Pui Tocat Francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de grăsime de pui într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți ceapa, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Transferați ceapa într-un robot de bucătărie, lăsând grăsime în tigaie. Gătiti ficatul de pui în tigaie fierbinte până când este ferm, de culoare mai deschisă și nu mai este roșu în centre, aproximativ 10 minute.
Puneți ficatul în robotul de bucătărie cu ceapă și adăugați încă 2 linguri de grăsime de pui, gălbenușuri de ou, sare și piper negru. Procesați până la neted, 1 până la 2 minute.