Ficat de pui cu slănină
Ficatul de pui cu slănină este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 460 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de slănină, măsline, ficat de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ficat de pui cu slănină, Ficat de pui sotat cu ceapă, slănină și salvie, și Ficat De Pui Cu Orez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați muștarul și măslinele. Înmuiați fiecare ficat de pui în amestecul de muștar, apoi înfășurați cu o felie de slănină. Asigurați baconul cu scobitori. Aranjați ficatul într-un singur strat într-un vas de copt.
Coaceți aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ficatul este ferm și slănina se rumeneste.