Ficat de pui cu slănină
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Ficatul de pui cu slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 460 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați slănină, scobitori, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Ficat de pui cu slănină, Ficat de pui sotat cu ceapă, slănină și salvie, și Ficat De Pui Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați muștarul și măslinele. Înmuiați fiecare ficat de pui în amestecul de muștar, apoi înfășurați cu o felie de slănină. Secure bacon cu scobitori. Aranjați ficatul într-un singur strat într-un vas de copt.
Coaceți aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ficatul este ferm și slănina este rumenită.