Ficat de pui cu praz, oțet Balsamic și caise uscate

Ficatul de pui cu praz, oțet Balsamic și caise uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. O porție conține 617 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, oțet balsamic, praz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Ficat De Pui Cu Praz, Oțet Balsamic Și Caise Uscate, Piept condimentat cu praz și caise uscate, și Paste de păr înger cu Portabellas, praz și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat. Dragați ficatul de pui în făina condimentată și agitați excesul de făină.
Se sotează ficatul de pui până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute, și se îndepărtează pe farfurie.
Adăugați prazul și caisele la tigaie și gătiți până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați ficatul de pui înapoi în tigaie, adăugați oțet și unt și gătiți până când lichidul este redus la jumătate.
Adăugați endive în tigaie. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.