Fettuccine din ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz

Fettuccine din ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz. O porție conține 338 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de boabe de piper roz ușor, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și untul pe o flacără medie-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, apoi dați focul la mediu. Transpirați la foc mediu până se înmoaie oarecum, aproximativ 5 minute. Coborâți focul și condimentați ceapa cu o stropire generoasă de sare. Continuați să gătiți, amestecând des până când este bine caramelizat și jammy. Aproximativ 30 de minute.Ridicați focul pentru a reveni la mediu-înalt și adăugați ficatul de pui în aceeași tigaie și continuați să gătiți până când ficatul se rumeneste ușor pe toate părțile, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați oțetul și continuați să gătiți până când este complet absorbit și evaporat. Coborâți focul la foc mic și continuați să gătiți încă 10 minute, adăugând puțină apă dacă tigaia se usucă prea mult.Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați fettuccina în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Scurgeți pastele, rezervând ceașcă de apă de gătit.Aduceți tigaia cu ficatul de pui înapoi la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați fettuccina gătită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină GătităFettuccină Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți pastele pe un platou mare de servire și acoperiți cu o cantitate generoasă de așchii de trufe, Parmigiano ras și câteva vârfuri de boabe de piper roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista