Fettuccine din ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz. O porție conține 338 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de boabe de piper roz ușor, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și untul pe o flacără medie-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați ceapa, apoi dați focul la mediu. Transpirați la foc mediu până se înmoaie oarecum, aproximativ 5 minute. Coborâți focul și condimentați ceapa cu o stropire generoasă de sare. Continuați să gătiți, amestecând des până când este bine caramelizat și jammy. Aproximativ 30 de minute.Ridicați focul pentru a reveni la mediu-înalt și adăugați ficatul de pui în aceeași tigaie și continuați să gătiți până când ficatul se rumeneste ușor pe toate părțile, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Adăugați oțetul și continuați să gătiți până când este complet absorbit și evaporat. Coborâți focul la foc mic și continuați să gătiți încă 10 minute, adăugând puțină apă dacă tigaia se usucă prea mult.Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați fettuccina în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 10-12 minute.
Scurgeți pastele, rezervând ceașcă de apă de gătit.Aduceți tigaia cu ficatul de pui înapoi la foc mediu-mare.
Adăugați fettuccina gătită în tigaie.
Adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți pastele pe un platou mare de servire și acoperiți cu o cantitate generoasă de așchii de trufe, Parmigiano ras și câteva vârfuri de boabe de piper roz.