Fettuccine din ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz

Fettuccine din ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de ficat de pui cu trufe și boabe de piper roz. O porție conține 338 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de boabe de piper roz ușor, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Terrine de Campagne cu boabe de piper roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și untul pe o flacără medie-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, apoi dați focul la mediu. Transpirați la foc mediu până se înmoaie oarecum, aproximativ 5 minute. Coborâți focul și condimentați ceapa cu o stropire generoasă de sare. Continuați să gătiți, amestecând des până când este bine caramelizat și jammy. Aproximativ 30 de minute.Ridicați focul pentru a reveni la mediu-înalt și adăugați ficatul de pui în aceeași tigaie și continuați să gătiți până când ficatul se rumeneste ușor pe toate părțile, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați oțetul și continuați să gătiți până când este complet absorbit și evaporat. Coborâți focul la foc mic și continuați să gătiți încă 10 minute, adăugând puțină apă dacă tigaia se usucă prea mult.Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fettuccina în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scurgeți pastele, rezervând ceașcă de apă de gătit.Aduceți tigaia cu ficatul de pui înapoi la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați fettuccina gătită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină GătităFettuccină Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți pastele pe un platou mare de servire și acoperiți cu o cantitate generoasă de așchii de trufe, Parmigiano ras și câteva vârfuri de boabe de piper roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista