Fettuccine De Creveți Și Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fettuccine de creveți și Broccoli. O porție conține 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 25 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, lapte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fettuccine De Creveți Și Broccoli, Broccoli Fettuccine, și Fettuccine De Pui Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, laptele, coaja de lămâie, sucul și condimentele până se amestecă.
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand broccoli in apa clocotita in ultimele 3 min.
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
Gatiti si amestecati crevetii si usturoiul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 2 pana la 3 min. sau până când creveții sunt încălziți.
Adăugați amestecul de brânză cremă; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până se încălzește.
Adăugați paste la amestecul de creveți; se amestecă ușor. Se acoperă cu roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.