Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin

Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin
Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 398 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, acompaniament: parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin, și Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați varza de Bruxelles într-un robot de bucătărie echipat cu disc de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Gatiti fettuccine intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți nucile de pin, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă varza de Bruxelles, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi se fierbe la foc mediu-mare până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PiperPiper
SareSare
5
Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie, aruncând cu suficientă apă rezervată pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Date Nutriționale
7
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista