Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin

Fettuccine cu varză de Bruxelles și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 398 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, acompaniament: parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varza de Bruxelles cu nuci de pin, Varză de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin, și Varză de Bruxelles cu maghiran și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați varza de Bruxelles într-un robot de bucătărie echipat cu disc de feliere.
Gatiti fettuccine intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
Între timp, încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți nucile de pin, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Se adaugă varza de Bruxelles, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi se fierbe la foc mediu-mare până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie, aruncând cu suficientă apă rezervată pentru a se umezi.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "