Fettuccine cu roșii și capere crocante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu roșii și capere crocante. Această rețetă face 6 porții cu 643 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți fettuccine, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine Cu Roșii, Capere Și Măsline, Fettuccine de ton Italian de 20 de Minute cu roșii, capere și măsline, și Monkfish crocant cu capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline. Într-un castron mic, aruncați caperele cu amidonul de porumb și transferați-le într-o sită; scuturați excesul de amidon de porumb.
Adăugați caperele acoperite în ulei și prăjiți la foc mare, înclinând și agitând ușor tigaia, până când caperele sunt crocante și aurii, aproximativ 3 minute.
Scurgeți caperele, rezervând 2 linguri de ulei în tigaie.
Răspândiți căprioarele pe o hârtieplacă căptușită.
Adăugați hamsiile și usturoiul în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând, până când usturoiul este auriu și hamsiile se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Adăugați prosciutto, separând panglicile și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și ardeiul roșu zdrobit și gătiți doar până când roșiile încep să se descompună, aproximativ 3 minute. Se amestecă busuiocul.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Întoarceți pastele în oală împreună cu apa și turnați sosul deasupra. Aruncați la foc mare doar până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Serviți pastele în boluri, garnisite cu caperele crocante. Treceți brânza rasă la masă.