Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete

Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete
Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de smochine, rozmarin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, și Fettuccine proaspete cu smochine, Prosciutto și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce apa se încălzește, pulsați pâinea în vasul unui robot de bucătărie până când formează firimituri grosiere; ar trebui să existe aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați firimiturile și gătiți, amestecând, la foc mediu-mic până când sunt prăjite și crocante, aproximativ 5 minute.
5
Transferați firimiturile într-un castron mic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați pignoli în tigaie și încălziți, amestecând continuu, la foc mic până când sunt uniform aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă în castron cu firimiturile de pâine prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați restul de 4 linguri de ulei de măsline și usturoiul în tigaie și încălziți la foc mic doar până când usturoiul începe să sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați smochinele și gătiți ușor la foc mic, întorcându-le cu grijă pentru a le acoperi cu ulei, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Se presară cu coaja de lămâie, rozmarin și sare și piper după gust. Păstrați cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
11
Gătiți fettuccina înapă clocotită până la al dente, 3 până la 5 minute. Scoateți paharul lichidul de gătit pentru paste și rezervați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
13
Întoarceți pastele în oală și adăugați lichidul de gătit rezervat pentru paste și sucul de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Se toarnă amestecul de smochine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
15
Adăugați untul și aruncați ușor doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
16
Transferați jumătate din paste într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
17
Se presară cu jumătate din firimiturile prăjite și pignoli. Se acoperă cu pastele rămase, aranjând câteva smochine deasupra. Se acoperă cu amestecul rămas de pesmet și pignoli. Acoperiți partea superioară generos cu Parmigiano-Reggiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Nuci De PinNuci De Pin
PastePaste
SmochineSmochine
18
articol var
19
Type_27_data = {};
20
articol
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista