Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete

Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de smochine, rozmarin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, și Fettuccine proaspete cu smochine, Prosciutto și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
În timp ce apa se încălzește, pulsați pâinea în vasul unui robot de bucătărie până când formează firimituri grosiere; ar trebui să existe aproximativ 1 cană.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați firimiturile și gătiți, amestecând, la foc mediu-mic până când sunt prăjite și crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați firimiturile într-un castron mic
Adăugați pignoli în tigaie și încălziți, amestecând continuu, la foc mic până când sunt uniform aurii, aproximativ 3 minute.
Se adaugă în castron cu firimiturile de pâine prăjite.
Combinați restul de 4 linguri de ulei de măsline și usturoiul în tigaie și încălziți la foc mic doar până când usturoiul începe să sfârâie.
Adăugați smochinele și gătiți ușor la foc mic, întorcându-le cu grijă pentru a le acoperi cu ulei, timp de 2 minute.
Se presară cu coaja de lămâie, rozmarin și sare și piper după gust. Păstrați cald la foc foarte mic.
Gătiți fettuccina înapă clocotită până la al dente, 3 până la 5 minute. Scoateți paharul lichidul de gătit pentru paste și rezervați-l.
Întoarceți pastele în oală și adăugați lichidul de gătit rezervat pentru paste și sucul de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de smochine deasupra.
Adăugați untul și aruncați ușor doar pentru a amesteca.
Transferați jumătate din paste într-un platou de servire.
Se presară cu jumătate din firimiturile prăjite și pignoli. Se acoperă cu pastele rămase, aranjând câteva smochine deasupra. Se acoperă cu amestecul rămas de pesmet și pignoli. Acoperiți partea superioară generos cu Parmigiano-Reggiano și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;