Lichior De Ouă Clasic

Lichior De Ouă Clasic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați clasicul Eggnog. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,22 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, jumătate și jumătate, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Lichior De Ouă Clasic, Clasicul lichior de ouă al Marthei, și Un Lichior De Ouă Clasic De Casă.

Instrucțiuni

1
Adăugați treptat zahăr la ouă într-un vas mare de amestecare din sticlă, amestecând până la amestec. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Amestecați jumătate și jumătate, lapte și sare într-un cuptor olandez la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, 12-15 minute sau doar până când amestecul începe să bule în jurul marginilor de tigaie. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Amestecați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă. Se amestecă amestecul de ou în amestecul de lapte fierbinte rămas în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Gatiti amestecul la foc mediu-mic, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa usor si un termometru inregistreaza 160 (aproximativ 25 pana la 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Se ia de pe foc și se amestecă 1 minut.
6
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol de servire. Se amestecă bourbon, coniac și vanilie; lăsați să se răcească 1 oră. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Bateți frișca la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în ouă răcită și presărați cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Eggnog cu cafea și cremă irlandeză: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 4 1/2 căni de cafea răcită puternic preparată și 3 căni de lichior de cremă irlandeză pentru bourbon și coniac. Pregătiți și pliați în 2 căni frisca conform indicațiilor. Omite nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Lichior CremăLichior Cremă
FrișcăFrișcă
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
9
Garnisiți cu frișcă suplimentară și bomboane subțiri de ciocolată, dacă doriți. Face aproximativ 1 gal. Notă:numai în scopuri de testare, am folosit Baileys original Irish Cream și Andes Creme De Menthe Thins pentru bomboane de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
FrișcăFrișcă
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista