Fettuccine Cu Legume Și Fasole Neagră
Fettuccine cu legume și fasole neagră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 340 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, fasole, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Legume saut cu fasole neagra si cuscus, Bol De Mei Cu Fasole Neagră Și Legume, și Castron de orez cu pui picant, cartofi dulci prăjiți și legume, fasole neagră și Kale.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume sau cuțit, dacă doriți.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch; așezați într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați 1/4 cană de apă și acoperiți. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute; scurgere.
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu; adăugați usturoi. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați făină; gatiti, amestecand continuu, 1 minut. Adăugați treptat lapte și gătiți, amestecând constant, 8 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Se amestecă crema de brânză; gatiti, amestecand continuu, 2 minute. Se amestecă parmezanul.
Combinați sparanghelul, sosul de brânză, pastele și fasolea într-un castron mare; aruncați bine.
Se presară cu piper proaspăt măcinat, dacă se dorește.