Portabellas la grătar cu cuscus
Portabelele la grătar cu cuscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper coulis, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Portabellas la grătar cu cuscus, Portabellas Umplute La Grătar, și Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice tulpini din capacele de ciuperci; clătiți ușor capacele și scurgeți bine. Clătiți ceapa verde; tăiați și aruncați capetele. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Ungeți părțile netede ale capacelor de ciuperci și ceapa verde cu amestec de ulei.
Așezați ciupercile, partea netedă în jos și ceapa verde pe un grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul dacă utilizați un grătar cu gaz. Întoarceți ceapa după cum este necesar până se rumenesc ușor pe toate părțile, 2 până la 3 minute în total. Cu clești, transferați pe o farfurie. Gatiti ciupercile fara sa se intoarca pana cand sunt limpezi si incep sa-si elibereze sucurile, 3-5 minute. Cu o spatulă largă, transferați, partea netedă în jos, într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Stropiți ciupercile uniform cu oțet și presărați cu piper.
Adăugați 1/4 cană de legume în tigaie. Acoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 300 până la cald, 5 până la 10 minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți la fierbere restul de 1/2 cană. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți din căldură.
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute. Cuscus de puf cu o furculiță. Dacă pare prea uscat, amestecați 3 până la 5 linguri de lichid din capacele de ciuperci. Se amestecă pătrunjelul.
Puneți ciupercile, cu fața netedă în jos, pe farfurii. Sus în mod egal cu cuscusul. Spoon piper coulis în mod egal în jurul ciuperci si garnisiti cu ceapa verde.