Fettuccine cu legume de primăvară prăjite și șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu legume de primăvară prăjite și șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 688 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, mărar, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Legume De Primăvară Prăjite, Legume De Primăvară Prăjite Cu Ierburi, și Legume Rădăcinoase De Primăvară Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie mare, combinați sparanghelul, prazul, ceapa verde, uleiul de măsline și jumătate din sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele, aruncând o dată sau de două ori, timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Într-o cratiță mică, combinați smântâna și mărarul; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.
Gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Se scurge bine, rezervând 1 cană de apă de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați legumele, șunca, smântâna și restul de 1 1/2 linguri de suc de lămâie și aruncați la foc mic; adăugați o parte din apa de gătit dacă pastele par uscate. Se condimentează cu sare și piper, se transferă într-un platou și se servește. Treceți parmezanul separat.
Recomandarea vinului: un Chardonnay bogat