Fettuccine cu stil Pantelleria de homar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 776 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii de prune, homari, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine cu homar, roșii și șofran, Homar În Stil Cantonez, și Rola De Homar În Stil New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Crăpați cojile de homar și îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați coada în felii de 1/2 inch și ghearele în 3 bucăți. Lasă-l deoparte pe tomalley.
4
Într-un blender, amestecați menta, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul, caperele, roșiile, ardeiul negru și chili și uleiul de măsline extravirgin pentru a forma o pastă netedă. Dacă este necesar, adăugați puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă pesto în castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Gătiti fettuccina conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
7
Adăugați homar în apa de gătit pentru paste timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se scurge bine.
9
Se toarnă pastele fierbinți și homarul în castron și se aruncă ca o salată până se amestecă bine și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat