Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cârnați și Fettuccine cu spanac. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, fettuccine, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fettuccine cu cârnați și kale, Cârnați Fettuccine Coace, și Fettuccine cu cârnați și Kale.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sare si adaugand spanac in apa clocotita pentru ultimul minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, cârnați bruni cu ceapă în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți; întoarceți amestecul de cârnați în tigaie. Se amestecă sosul de paste; gatiti 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.