Fettuccine cremoasă cu ciuperci Porcini
Fettuccine cremos cu ciuperci Porcini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 310 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci porcini, fettuccine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Fettuccine cremoasă cu ciuperci Porcini, Fettuccine cremoasă cu ciuperci sălbatice, și Fettuccine cremoasă cu varză de Bruxelles și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și ciuperci într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge printr-o sită peste un castron, rezervând lichid de înmuiere. Se toaca marunt ciupercile.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană de apă pentru paste.
Combinați ciupercile și smântâna într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la foc mic. Se amestecă sare, piper și lichid de înmuiere a ciupercilor rezervate; se fierbe 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Adăugați paste și rezervați 1/4 cană de apă pentru paste în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și arpagic.